Les millors propostes pel 2017

novedadesano_blogvj0201

S’acaba un any que ha estat tot un èxit per a la indústria del videojoc. L’arribada de la realitat virtual a Playstation 4 amb les ulleres VR, el llançament dels nous models de XOne i PS4, el fenomen Pokémon Go i grans títols com The Last Guardian, , Rise of the Tomb Raider, Uncharted 4, Pokémon Sol i Lluna

Però si 2016 ha estat un bon any, els propers dotze mesos arribaran carregats de novetats, algunes de molta envergadura. Voleu conèixer-les millor? Aquí us les presentem:

1. Nintendo Switch: la gran novetat de l’any no és un videojoc, sinó una consola. El fracàs absolut que ha suposat Wii U, ha portat Nintendo a moure fitxa i la seva actual consola -amb només quatre anys- ja té succesora. Switch pretén ser igual de revolucionària que ho va ser Wii i la seva proposta és molt interessant. A mig camí entre consola portàtil i de sobretaula, podrem jugar en qualsevol lloc amb independència de tenir connexió wifi. Quan arribem a casa, la col·loquem en la seva plataforma i seguim la partida en la televisió. Sens dubte, una opció a tenir molt en compte. Arribarà al març. I com no sabem què jocs l’acompanyaran, de moment ens quedem amb què tindrem un nou Mario, així com una nova aventura de Link i Zelda, de la qual sí hem vist gameplays. Promet ser una passada.

2. Final Fantasy VII Remake: una de les aventures de culte rebrà gairebé 20 anys després un autèntic rentat de cara. Es tracta de Final Fantasy VII, el títol que va aconseguir que Square tornés al podi dels videojocs després d’anys de letargia. Exclusiu de PS4 i PC inicialment, pretén respectar l’essència del clàssic però introduint algunes novetats perquè estigui més d’acord amb la moda dels nostres dies. Així que si teniu ganes de reviure la història de Cloud, Sefirot, Aeris i companyia, no podeu deixar-ho escapar. Això sí, no té data definida.

3. Crash Bandicoot N Sane Trilogy: un altre remake que ens arribarà en els propers mesos. La mascota de Sony en la seva primera Playstation va protagonitzar tres plataformes que no van tenir continuació posteriorment. L’estudi creador, responsables de The Last of Us i Uncharted, s’han posat a treballar per fer-li una posta a punt. Molt interessant per a tots els públics.

4. Gran Turismo Sport: el joc de cotxes per excel·lència –amb permís de la saga Forza- debutarà en PS4 amb un simulador absolutament espectacular. Realisme, fidelitat, reglatges i espectacle visual són els seus trets d’identitat. Una gran opció per als amants de la velocitat.

5. Rol per a tots els usuaris: Kingdom Hearts 2.8., Ni No Kuni 2 i Dragon Quest XI: al llarg de l’any arribaran tres grans aventures. Mentre que Ni no Kuni ens va posar la pell de gallina amb la història d’un nen que havia perdut a la seva mare, Kingdom Hearts ens trasllada al món Disney. Dragon Quest, per la seva banda, rebrà un nou lliurament amb el sempre colorit món fantàstic creat per Toriyama –autor de Dragon Ball-.

6. Sagues anuals: tampoc podem oblidar-nos de jocs que, any rere any, fan les delícies de milions de fans: Fifa, PES, NBA 2K, F1, Moto GP… Com sempre, tindrem un nou lliurament, puntual a la seva cita.