Propera conferència del Dr. Spitzer Pantalles, cervells, infància i adolescència

spitzer-at290916d

Les tablets milloren l’aprenentatge? Com s’educa el nostre cervell? Fins a quin punt ens afecten les pantalles? Realment és bo que els estudiants treballin en digital? Tots aquests dubtes els resoldrà el proper mes d’octubre el neuròleg Manfred Spitzer.

La Fundació Aprendre a Mirar coordina les conferències que impartirà el Dr. Spitzer a Barcelona, el dijous 20 d’octubre a les 19 hores a l’Ateneu Barcelonès (C/ Canuda, 6), i a Madrid el divendres 21 d’octubre a les 18:30 hores a l’auditori SETSI (Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme).

Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Fundació Aprendre a Mirar en col·laboració amb Obra Social “la Caixa” i Ateneu Barcelonès. La ponència s’emmarca en el cicle de conferències Futur(s) de “la Caixa”. Aquest cicle té com a objectiu final el desenvolupament sostenible i el benestar de les generacions futures.

Com es preveu una afluència nombrosa i l’aforament és limitat, cal inscriure’s prèviament en aquestes webs, segons la ciutat de la conferència:

Conferència a Barcelona
Conferència a Madrid