Les propostes triomfadores

niñosjugando-blogvj2803

Les dues categories de videojocs que es premien des de fa quatre edicions en els Zàping, tenen nou guanyador. Voleu conèixer-les millor?

Millor Videjoc Infantil: Disney Infinity 3.0:

Per descomptat que en aquesta categoria qualsevol dels tres finalistes podrien haver-hi resultat vencedors. Les tres propostes – Skylanders SuperChargers, Lego Jurrassic World i Disney Infinity 3.0– han estat un referent en aquests últims dotze mesos i han arrasat en vendes entre els més petits. Mentre que la propostes de Skylanders i Disney Infinity són similars, barrejant la interacció entre ninots i videojocs, Lego és un clàssic plataformes on es combinen les endevinalles, els salts i l’acció.

Disney Infinity 3.0 ha estat, sense cap dubte, la consolidació de la franquícia al món dels videojocs. Amb un primer lliurament centrat en les llicències clàssiques com Aladdí o el Rei Lleó i una segona part ambientada en el món dels superherois Marvel, aquest últim lliurament ha apostat per l’univers Star Wars. A més de poder utilitzar totes les figures anteriors en la modalitat Toy Box, vivim noves i trepidants aventures ambientades en la nova pel·lícula intergalàctica.

Aquí us deixem la crítica completa de Disney Infinity 3.0.

Millor Videjuego de l’any: Fifa 2016

Un veterà en la llista de nominats s’ha alçat amb el premi d’aquest any. La veritat és que les altres dues propostes també han resultat tot un èxit: NBA 2K16 i Mario Maker. No obstant, els usuaris han decidit premiar a Fifa en una edició on ha debutat el futbol femení.

A diferència de la de l’any passat, on l’estil de joc estava molt més centrat en la velocitat i el contraatac que en les jugades elaborades, en Fifa 16 tornem a l’essència de sempre. Toc i toc per poder crear jugades de perill. Els jugadors cobreixen les seves posicions perfectament, es compenetren i segueixen la jugada. Les defenses són més dures i estan millor posicionades. Com a resultat, ja no és tan important tenir en l’equip a velocistes com Walcott o Beli, sinó que tot està més compensat.

Aquí us deixem l’anàlisi completa de Fifa 2016.