Los Siete Samuráis de Kurosawa, restaurada en Blu-Ray i DVD

A Contracorriente Films inicia una col·lecció dedicada a l’obra del prestigiós director japonès Akira Kurosawa, amb l’edició en format Blu-Ray i DVD (2 Discos) de Los Siete Samuráis.

La pel·lícula ha estat restaurada en alta definició a partir del negatiu original per l’empresa nord-americana The Criterion Collection i surt a la venda el proper 25 de març.

Guanyadora del Lleó de Plata al Festival de Venècia de 1954, nominada a dos Oscar (millor direcció artística i millor vestuari) i considerada un clàssic pel rànquing 2012 de la revista del British Film Institute Sight and Sound, Los Siete Samuráis és una obra mestra de la història del cinema.

Amb talls ràpids i escenes de batalles culminants gairebé abstractes, aquest títol va oferir un revolucionari cinema d’acció que ha estat imitat i ha esdevingut un constant motiu de referència.

L’edició Blu-Ray inclou 72 minuts de contingut addicional en el que destaca un exclusiu “Darrere les càmeres”, un “Video assaig d’Antonio Sants” i “L’art d’Akira Kurosawa”, una entrevista a l’escriptor i guionista Tony Rayns.