Més de 200 alumnes van rebre formació de la FAAM

La primera setmana de novembre, un equip de formadors de la Fundació Aprendre a Mirar va treballar de manera intensiva a Andalucía. Durant la visita a diferents col·legis del sud, es van impartir sessions a alumnes de 3º i 4º de l’ESO i de Batxillerat. La FAAM va mantenir també diverses reunions amb els directius dels centres escolars.

De fet, van ser més de 200 persones els que van rebre la formació de les sessions de la FAAM. En les sessions es van suscitar preguntes i dubtes sobre l’ús de les xarxes socials i dels videojocs. Els alumnes van participar molt el que demostra l’interès dels adolescents en les qüestions de seguretat a la xarxa i la consciència que han de prendre sobre els efectes de la tecnologia.

colesandalucia1711d1

Les sessions dirigides als alumnes dels últims cursos de l’ESO i als de Batxillerat s’han centrat en l’ús que fan de les pantalles i en la influència que aquestes exerceixen sobre el seu cervell i en el seu desenvolupament. A més, per petició expressa dels centres educatius, també es van tractar els continguts audiovisuals dels videojocs i de les sèries televisives.

Van ser unes jornades molt profitoses en les quals els experts de la FAAM van aprofitar per recordar i donar a conèixer els serveis d’informació que ofereix la Fundació sobre continguts audiovisuals i en favor de la defensa del menor. Per exemple, molts directius van renovar el seu interès per la revista Contraste i la App, molt positivament valorada i que porta el mateix nom.

colesandalucia1711d2

La formació dels menors, la dels pares i la dels professors sobre les TIC és l’activitat més important de la FAAM. Recordem que les sessions del curs 2016-2017 incorporen algunes de les peticions rebudes durant aquest any i estan agrupades en funció del públic al que es dirigeixen.

Pots trobar més informació sobre les mateixes aquí. I per a qualsevol dubte o per contractar un servei o sessió, posa’t en contacte amb la Fundació Aprendre a Mirar en: info@fundacionaprenderamirar.org o crida’ns al 934 881 757.