Mes de la Ciència a Clan

Es tracta d’una proposta que neix de la col·laboració de RTVE amb la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i que compta amb els personatges de Big Band Clan com a protagonistes de peces que esquitxaran la programació del canal infantil.

Explicaran anècdotes i curiositats dels nostres científics més destacats, els avanços de la ciència més celebrats i es donarà a conèixer a grans científics del passat i els seus descobriments. Les peces s’emetran de dilluns a divendres en diferents franges horàries al canal infantil.

170309-BlogTVInt

Clan emetrà un total de 40 peces com a part d’aquesta iniciativa per al foment de la ciència entre els més petits, presentades pels protagonistes de la sèrie Big Band Clan als quals se li sumen els científics més importants del nostre país.

S’estrenaran vuit peces noves cada setmana, de dilluns a divendres. Durant cinc setmanes Big Band Clan Ciència difondrà missatges, anècdotes, curiositats i descobriments. Es farà un repàs als científics del passat (Einstein, Ramón y Cajal, Andrea Casamajor, Juan de la Cierva) i s’oferiran explicacions sobre elements quotidians que conviuen amb nosaltres (per què el mar és salat, què és la osmosis, què és una cèl·lula, com afecta la Lluna a la Terra, …).