Pàgines web amb activitats en família

A internet podem trobar multitud d’idees, recomanacions, propostes i ofertes per a l’oci infantil en família.
Avui aportem alguns bons exemples:

Una novetat en aquest sentit és www.kideoo.com que, encara que el seu portal web encara està en desenvolupament, ja es pot accedir a les seves diferents perfils en xarxes socials i subscriure al seu butlletí, per estar al corrent de les activitats que es proposen.

Per conèixer a fons la teva ciutat tenim www.mammaproof.org, una guia que construeixen els propis pares i mares compartint les seves experiències i alimentant així de bones referències del web. Els continguts es classifiquen segons siguin propostes d’oci, per menjar i beure, escapades, anar a comprar… A més disposa d’un complet directori per categories per trobar ràpidament el lloc o activitat que busquem. De moment té disponibles continguts sobre Barcelona i Madrid tot i que diuen voler ampliar la seva activitat a altres ciutats.

Per al turisme rural en família trobem http://babyrural.com.

Centrant-nos a Barcelona, una altra pàgina web que ofereix continguts relacionats amb activitats d’oci i plans en família és www.efamilyclub.com, on es poden trobar ofertes i descomptes per a activitats d’allò més originals. També podem visitar www.petitexplorador.com o www.sortirambnens.com, pàgines d’allò més completes amb quantitat de propostes.