Paradise Bay, nou joc dels creadors de Candy Crush

bi-hamaca_gigante_paradise_bay
King.com
, els creadors de Candy Crush, tornen amb un nou joc anomenat Paradise Bay, apostant un cop més pel model Freemium que incorpora compres integrades malgrat que el joc sigui gratuït. Aquest cop, la mecànica del joc és ben diferent al que ens tenien habituats i és més semblant a altres jocs de gestió i construcció com Farmville (la Granja), però ambientats en una illa paradisíaca on hem de vetllar per els nostres cultius, edificis i missions de comerç, aprofitant la component social que permet als jugadors “comerciar” entre ells, vinculant els seus comptes de Facebook.

Cal remarcar que aquest tipus de jocs busquen descaradament fomentar l’adictivitat dels usuaris condicionant-los per fer compres online i que el fet de demanar el compte de Facebook ja és un indicador clar de que no és adient per menors (a banda de que poden fer un forat en el nostre compte corrent si no és bloqueja aquest tipus de compres). Sorprèn doncs que pretenguin enganxar al públic infantil ja que a l’Apple Store (iOS) estigui amb una qualificació de +4 (per majors de 4 anys) i a Google Play (Android) amb PEGI 3 (per majors de 3 anys).

Com a anècdota de la campanya comercial del joc, la seva presentació va comptar amb un Record Guinness instal·lant l’hamaca més llarga del món a New York, amb 19,8 metres de llargada.

Aquí podeu veure un vídeo promocional del joc: