Preparant la tornada a l’escola

S’apropa el final de les vacances i molts pares i professors ja comencen a preparar l’inici del nou curs. I dins del món d’internet i les apps, existeixen moltes possibilitats i opcions per fer més fàcil el treball a l’aula i fora d’ella. Us deixem tres aplicacions que poden ser d’utilitat als docents dels centres i als seus alumnes.

Cuadernos del profesor és una app per Android dirigida als professors. Permet planificar temaris, avaluacions, assistència a classe, qualificacions, fitxes d’alumnes, entre altres opcions. Compta amb dues versions, la gratuïta i la d pago, ambdues funcionals, però la gratuïta amb alguna limitació com la de només poder tenir dos grups d’alumnes.

InClass és una aplicació per iOS. Té forma de llibreta i una funció d’agenda per planificar els horaris, tasques o recordatoris mitjançant alarmes. També inclou la possibilitat de gravar àudio o fer anotacions amb imatges i compartir-les amb altres usuaris.

Yasp! Class Schedule és una aplicació gratuïta per Android que serveix d’agenda escolar. Amb un disseny senzill d’utilitzar, compleix les funcions d’anotacions, gestió i consulta d’horaris.