Presentadors i actuacions dels XXII Premis Zapping

ActuacionesZPXXII02D

El lliurament de premis atorgats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) tindrà lloc el dijous 16 de març a les 20 hores en Caixaforum Barcelona.

Els presentadors de la XXII edició dels Premis Zapping són Cori Calero, reportera de Espai Terra, i Oriol Soler, reporter de Divendres, tots dos programes de TV3.

Durant la gala es podrà gaudir dels trucs del nou mag del moment, Cesc Vives. També s’escoltarà en directe la música pop-folk de Papel Maché, un grup barceloní que barreja aquests estils amb el bluegrass i els acords cèltics. La part coreogràfica és a càrrec de la Companyia de claqué Luthier. Els seus ritmes es marcaran a cop de peus i picar de mans sobre l’escenari. I per obrir la vetllada, els estudiants de l’Institute of the Arts Barcelona homenatjaran el musical de l’any.

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de laFundació Bancària ”la Caixa”, Caixabank, el Consorci de la Zona Franca, la Generalitat de Catalunya i Freixenet Ice.

Pots fer la reserva de la teva entrada aquí.


Deixa un comentari