Què ens espera a la tardor?

otoño-blogvj0703

Durant el període estival les novetats escassegen però, amb la volta al col•le, ens arribara un al•luvió de novetats. Voleu conèixer les més destacades?

1. Mario Maker (Wii U): per celebrar el 30 aniversari del lampista nintendero, la companyia nipona ens proposa crear la nostra pròpia aventura al més pur estil Little Big Planet. Amb la idea de dissenyar el nostre propi joc de Mario, podem editar tots els elements de l’escenari i compartir-ho amb altres usuaris. Gràcies a aquest plantejament tenim un títol infinit i ple de possibilitats.

2. Metal Gear Solid V (PS4, XOne): la història de Big Boss arriba a la seva fi. Una de les sagues bèl•liques amb més tradició posarà el seu punt i final l’1 de setembre. Evidentment és un títol per a majors d’edat, tant per la seva temàtica com per ser violent.

3. Rise of the Tomb Raider (XOne): la consola de Microsoft tindrà una tardor sublim en exclusivitats. Una d’elles és el nou lliurament de les aventures de Lara Croft, que segueix el que vam veure al reboot que va sortir fa dos anys. Visitarem paratges únics, passant per Síria o Sibèria. L’enfocament, més centrat en l’acció, no ens acaba d’agradar. Preferim més puzles i menys trets. Això sí, té l’encant dels Tomb Raider.

4. Need for Speed (PS4, XOne): amb permís del Nou Forza, el nou lliurament d’aquest arcade de velocitat promet ser igual o més espectacular que Rivals, el seu últim lliurament. El joc ens portarà a Ventura Bay, que serà una enorme ciutat. El tunning tornarà a tenir bastant pes i hi haurà cinc tipus de proves, basades en la velocitat, l’estil o la cooperació amb altres pilots.

5. Zelda Tri Force Heroes (3DS): el nou lliurament de la saga protagonitzada per Link arribarà a 3DS amb un apartat tècnic similar al de link Between Worlds però enfocat completament al cooperatiu. No serà l’aventura definitiva de Link però sí bastant original.