Què és Fungus Amungus?

FungusAmungus2-BlogTV0510

El que sembla una nova sèrie d’animació, només disponible a través de la pàgina web, en realitat és un clip d’1 minut (descomptant capçalera i crèdits) on es relata la captura d’un microbi. El protagonista, equipat amb vestit antibacterias, descobreix en els llocs més insòlits a la seva propera víctima que acabarà, sense remei, en el laboratori ja replet d’altres Fingus Amungus.

Per descomptat, darrere d’aquesta animació hi ha una empresa que comercialitza les joguines: La Càmera Tòxica que permet emmagatzemar i inspeccionar de prop els Fungus, una col·lecció de 100 bestioles toves i pegajosos, caixes de Caos Microscòpic amb dos exemplars i les seves plaques col·leccionables i, finalment, la ExGERMinator, la pistola asipradora i transformadora de Fungus.

Visionar aquests clips ja són tot un repte a la paciència, però esbrinar el seu objectiu requereix un interès considerable. No sabem si aquesta tècnica pot proporcionar beneficis a l’empresa de joguines interessada, el que sí constatem és que sembla una forma de publicitat, fins ara, poc utilitzada (normalment és produeix una sèrie i s’emet a la televisió) i molt arriscada i questionable per un site infantil.

I tu, què opines?