Qustodio, nova eina de control parental

Avui presentem una nova i molt recomanable eina de control parental d’allò més senzilla per als pares i mares. La versió gratuïta està limitada a 1 setmana d’activitat, si més no la versió Premium té un cost de 50 dòlars anuals.

Qustodio es presenta a través d’un panell web que ofereix tota la informació necessària en una sola vista, facilitant establir límits d’ús responsables, aturar pàgines inapropiades i oferir seguretat en la navegació dels nostres menors. A més, permet veure minut a minut, que aplicacions s’utilitzen, les recerques realitzades, pàgines web visitades i els perfils de xarxes socials amb els que els seus fills interactuen.

Un altre punt a favor és que té en compte tant els diferents suports d’accés a internet com la mobilitat dels propis pares, ja que la vida actual ens obliga a estar sempre en moviment, per això permet supervisar les activitats dels seus fills i gestionar seus límits des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon, de forma individualitzada per a cada un d’ells.

Actualment  està disponible per Windows i Android, però properament ho estarà per altres suports i plataformes.

Podeu accedir aquí:
www.qustodio.com