Realisme? On estan els límits?

witcher3-world-blogvj0625

La crítica del principiant

Fregant el límit… i sobrepassant-ho

Com correspon a les ambientacions com Conan el Bàrbar, o Merlín, The Witcher 3: Wild Hunt ens submergirà en un complicat món de violència, terror i desolació, així com en les complicades relacions morals entre races i classes socials. Sense oblidar cap dels aspectes culturals del món de la baixa edat mitjana que reinterpreta, les nostres aventures ens submergiran en l’horror de la guerra; les intricades i desagradables trames de sexe, política i poder de les classes altes; la misèria dels seus habitants més desfavorits; la violència de la discriminació d’homes sobre elfs i nans; i l’abús del més fort.

El seu excessiu nivell de realisme ens obliga, en moltes ocasions, a haver de prendre partit en qüestions morals -moltes vegades irresolubles- que ens apropen a l’antiheroi que ha de decidir sobre qui viu i qui mor, o què representa un mal menor.

Tot això ve amanit amb una ambientació crua a l’excés, que malgrat que l’assumim com dirigida a un públic adult, implica massa sang, sexe explícit, violència de totes classes i terrorífic un rerefons d’horribles criatures malignes i màgia de tots els colors.

Aquí us deixem la crítica completa de The Witcher 3.