Rogue One i Infiltrado, la força de Star Wars i Bryan Cranston

El protagonista de Breaking Bad, Bryan Cranston, també lidera el repartiment d’aquest thriller biogràfic sobre un policia que va tombar un important cartel de la droga als anys 80. Dura i directa, i amb alguns tòpics del gènere, Infiltrado es deixa veure i agradarà els amants dels relats d’agent doble.

També entra amb força el lliurament paral·lel de la saga Star Wars que ara produeix Disney amb J.J. Abrams. Rogue One: una historia de Star Wars està dirigida per Gareth Edwards i compta amb Felicity Jones, Diego Luna i Forest Whitaker en el càsting.

En un terreny més tranquil de la guixeta s’estrenen El tesoro i El faro de las orcas. Es tracta d’històries més íntimes, narrades sense escarafalls i, en el cas del segon film (dirigit per Gerardo Olivares i protagonitzat per Maribel Verdú), les localitzacions a la Patagònia són un ingredient activo i atractiu.

A la secció Análisis Cinema tens les crítiques de les estrenes de cartellera per a què escullis la millor opció.

A Selecció Cartellera trobaràs es títols que destaquen per la seva qualitat o per ser un entreteniment per a tota la família. Et recomanem, a més a més de mirar les estrelles i puntuacions de continguts, llegir les anàlisis dels nostres crítics.

Finalment, a l’apartat DVD o Blu-Ray apareixen els films que s’estrenen en lloguer a plataformes de video sota demanda, en DVD o en compra d’aquest format i Blu-Ray.


Deixa un comentari