Shootr, App que uneix missatgeria instantània i xarxa social

bi-shootr-grada-virtual-app

Shootr és un interessant complement i alternativa al seguiment d’esdeveniments via Twitter, ja que proposa com a solució la seva ‘grada virtual’, que evita l’ús de #hashtags i junta en una sola App missatgeria instantània i xarxa social, per descobrir quins amics estan veient el mateix programa o esdeveniment que tu i enviar missatges instantanis.

Es composa de xats oberts anomentats ‘streams’ i és un clar referent dins del ‘second-screen’, o ús de les segones pantalles a l’hora de comentar allò que es veu a la pantalla principal del televisor o, en aquest cas, qualsevol esdeveniment.

Aquesta App ha estat protagonista del MWC, sent una de les iniciatives espanyoles amb millor reconeixement. Ja esta present a 151 paíssos i funciona en 7 idiomes.

Esta disponible per Android, iOS i Web.

Es tracta d’un complement perfecte per la nostra App Contraste – Guia de l’oci audiovisual on podeu consultar els programes i la graella de televisió, així com la base de dades de cinema, a fi de comentar amb la família i els amics allò que vulgueu veure.