Sniper Ghost Warrior 3

Arriba un títol d’acció diferent. Si estem acostumats a jocs com Call of Duty o Battlefield, on tot es limita a disparar, en aquesta ocasió ens toca planificar, explorar i, finalment, enfrontar-nos a l’amenaça. Així és Sniper Ghost Warrior 3.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Escriure una crítica sobre el nou Zelda no és una tasca fàcil. Primer, perquè és una de les aventures més colossals a les quals hem jugat. Segon, perquè és, per així dir-ho, el primer joc de Switch, per la qual cosa és una consola amb molt recorregut per davant com per comparar amb altres jocs. […]


Arma letal (Serie)

La adaptación televisiva del clásico de 1987 dirigido por Richard Donner y protagonizado por Mel Gibson y Danny Glover llega a la pequeña pantalla gracias a Matthew Miller, responsable de la incomprensiblemente fallida Forever y de Chuck. Warner Bros. Television, productora de las películas originales, es la encargada de esta serie que emite FOX. Por […]


Hitman

Hitman narra la història d’un assassí d’elit que va ser creat mitjançant enginyeria genètica per convertir-se en la màquina de matar perfecta. És la culminació d’anys de recerca (i quaranta-sis clons anteriors), que li han dotat d’una força, velocitat, resistència i intel•ligència sense precedents. Però, tot val per aconseguir el nostre objectiu?


Kingdom Hearts 2.8 HD Final Prologue

Mentre esperem l’anhelat Kingdom Hearts 3 –que sembla no arribar mai-, Square Enix ens porta remasteritzats tots els lliuraments d’aquesta famosa saga. Després de Kingdom Hearts 1.5 HD i Kingdom Hearts 2.5 HD, arriba el tercer i últim lliurament d’aquesta reedició.


MacGyver

Como ya hiciera en la década de los 80, el agente Angus MacGyver solo necesita su inagotable ingenio y los objetos más cotidianos para escapar de cualquier apuro. Junto a su compañero Jack Dalton, bajo las órdenes de Patricia Thornton y con la ayuda de la hacker Riley Davis, este equipo que forma la Fundación […]


Mighty no.9

Els més grandets recordarem els mítics jocs protagonitzats per MegaMan, on les plataformes, l’acció en 2D i una elevada dificultat, eren els seus trets principals. Ara, el seu creador ens porta un nou personatge. Voleu conèixer-ho millor?


Quantico

Un grupo de jóvenes patriotas estadounidenses se alista en la academia de entrenamiento de Quantico, Virginia, para formarse como reclutas del FBI. Un tiempo después de su graduación, la ya agente Alex Parrish se vuelve sospechosa del mayor atentado terrorista en la historia de la ciudad de Nueva York desde los ataques del 11 de […]


Doom

Una de les sagues més antigues en el gènere dels shooters torna amb una nova aventura repleta d’acció i brutalitat.


Scorpion

Scorpion es sinónimo de genios. El Gobierno de los Estados Unidos designa al agente Cabe Gallo como jefe del equipo que actuará como última defensa contra las temibles amenazas del mundo actual. Scorpion es el nombre de esta división compuesta por el genio Walter O’Brian, con un coeficiente intelectual de 197; Toby, psicólogo; Sylvester, la […]


El Caso. Crónica de sucesos

Jesús Expósito es uno de los mejores periodistas de investigación criminal y trabaja para el diario de sucesos El Caso. Su pasado como policía y su carácter sarcástico y habituado a saltarse las normas, Expósito arrastra también en su conciencia el no haber apresado al hombre que asesinó a su novia veinte años atrás. A […]


Star Wars: Battlefront

Des que fos anunciat, Star Wars: Battlefront ha creat un gran hype o expectativa. El fet que els seus creadors siguin els mateixos que els de Battlefield i que suposi el debut de la franquícia en la nova generació de consoles, ens feien esperar-ho amb ganes. Ara que ja ho tenim aquí, voleu conèixer-ho millor?


Disney Infinity 3.0.

La moda de barrejar ninots amb videojocs sembla no tenir fi. El que va començar amb Skylanders ha estat adaptat a diverses franquícies, sent Disney Infinity un dels millors exponents. Després de dos lliuraments previs, ara aterra l’univers de Star Wars.


The Witcher 3: The Hunt

Aquesta nova aventura en món obert segueix l’èxit dels anteriors lliuraments, oferint un immens món a explorar ambientat en una edat mitjana fantàstica plena de màgia, fetilleria i guerres feudals. Tot, basat en la saga de llibres del mateix nom del polonès Andrzej Sapkowski.


Destiny

Destiny és un dels jocs més cars dels últims temps. No obstant, en pocs dies ha aconseguit recaptar més de 300 milions amb una proposta centrada en l’acció explícita – és un shooter- i el multijugador. Així és Destiny.


Dark Souls II

El tercer lliurament d’aquesta saga de rol-acció japonesa arriba en exclusiva a PS3 amb una proposta igual de desafiant que les anteriors. Un gran món per explorar, grans caps finals i un nivell de dificultat molt elevat us esperen en aquest títol amb enfocament +18.


Call of Duty: Black Ops 2

La nova entrega de la saga Call of Duty arriba per trencar tots els rècords de vendes. La continuació de l’aclamat Black Ops aterra a PS3, Xbox 360 i PC per fer-nos vibrar com mai. Acció sense mesura només apta per a majors d’edat.