Arriben les superproduccions: La llegada i Animales fantásticos y dónde encontrarlos

Aquesta setmana ens trobem davant de títols molt entretinguts i de qualitat.

Per a tota la família ens arriba Animales fantásticos y dónde encontrarlos. El nou film de J.K. Rowling i David Yates es situa 70 anys abans de Harry Potter i a Nova York.

La llegada és una peculiar pel·lícula de ciència-ficció que, amb quatre estrelles, ens mostra una atípica, bella i profunda història sobre l’amor i el temps.

També amb quatre estrelles coronem Un traidor como los nuestros. Es tracta d’un film basat en un thriller de John le Carré i amb Ewan MacGregor com a protagonista. L’elegància de la imatge i la gramàtica hitchckoquiana la fan trepidant i una mica predictible, sense perdre la intriga.

La doctora de Brest és una aposta per un drama humà. Aquest biopic ens explica la història real d’una pneumòloga francesa que va lluitar contra una farmacèutica per protegir els pacients.

A la secció Análisis Cinema tens les crítiques de les estrenes de cartellera per a què escullis la millor opció.

A Selecció Cartellera trobaràs es títols que destaquen per la seva qualitat o per ser un entreteniment per a tota la família. Et recomanem, a més a més de mirar les estrelles i puntuacions de continguts, llegir les anàlisis dels nostres crítics.

Finalment, a l’apartat DVD o Blu-Ray apareixen els films que s’estrenen en lloguer a plataformes de video sota demanda, en DVD o en compra d’aquest format i Blu-Ray.