TAC al debat sobre el nou escenari televisiu

La reorganització de canals pel dividend digital, la redefinició dels múltiplexs, l’aparició de la televisió connectada i els nous hàbits de consum fan que, tres anys i mig després de l’apagada analògica i la implantació de la TDT, l’escenari televisiu estigui per definir.

Per analitzar la situació actual i el futur de la televisió, el passat dijous, va tenir lloc una jornada organitzada pel Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya. L’acte va tenir lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, de 10.30  a 13.15 h.

Al llarg de la jornada, es va projectar un vídeo on es va analitzar la posada en marxa de la TDT des de diferents angles, entre els quals hi ha el de TAC.

A la taula rodona Quin és l futur de la TV? Anàlisi del nou escenari televisiu, que va comptar amb la participació de Josep Pont, vicepresident del CAC; Francesc Pena, conseller delegat de la XAL; Román Lantarón, president de FECEMINTE; Pere Mier, president d’AMETIC, i José Antonio Guzmán, director del projecte TV d’Orange. La cloenda va anar a càrrec del secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí.


Deixa un comentari