Arriba Dragon Ball Super

dbsuper_blogvj2702

Molts som els nostàlgics que vam créixer amb Dragon Ball. Per això, quan vam saber que la mítica sèrie tornava, el grau d’expectació va ser màxim. Ara, dos anys després de la seva estrena al Japó, arriba Dragon Ball Super, la nova sèrie de l’univers de Bola de Drac. Encara no la coneixeu, aquí us la presentem.

Dragon Ball Super narra les aventures posteriors al final de Dragon Ball Z. El seu argument ens portarà per tot l’univers i més enllà. Tot i la força inicial, la història triga molt a arrencar. Això passa perquè els primers trenta capítols narren, bàsicament, els esdeveniments de les dues pel•lícules publicades l’any passat, que serveixen com a pròleg –La Batalla dels déus i la Resurrecció de Freezer-. A partir d’aquí, la sèrie guanya bastant amb els següents tres arcs: el torneig entre l’univers 6 i 7, la saga de Black Goku –de moment la part més interessant- i la supervivència dels dotze universos.

Respecte al contingut, el menys educatiu i apropiat és la violència. Dragon Ball sempre s’ha caracteritzat per resoldre els problemes amb baralles fins que el rival perd, mor o es rendeix; fet no gaire aconsellable pels més petits de la casa.

Conclusions:

Dragon Ball Super és una sèrie dirigida, sobretot, als fans de Goku. Aquells nostàlgics que vam créixer amb les seves aventures, ens enganxarem una vegada més. Evidentment no és un producte per a nens, ja que la violència és una constant. Com a sèrie d’animació és acceptable però si li treiem el punt de vista emotiu i nostàlgic perd bastant, més si la comparem amb Dragon Ball Z.

Podeu consultar la crítica completa a la nostra base de dades.

Si voleu viure més aventures de Goku, podeu jugar a Dragon Ball Xenoverse 2.