Torna Dragon Ball

xenoverse2_blogvj1212

La crítica del principiant

Fa un any arribava la primera part de Xenoverse amb una proposta bastant original. Havíem de reescriure la història de Dragon Ball. Aquesta seqüela segueix la mateixa proposta.

Una nova història

Quan ja hem reviscut els esdeveniments de Dragon Ball cent mil vegades –des dels mítics jocs de Super Nintendo-, és difícil innovar. Ara bé, tant Xenoverse 2 com la seva preqüela ho han aconseguit. Primer hem de crear al nostre protagonista entre diferents races existents –saiyans, terrícoles, namekians…-. Una vegada fet això, comença l’aventura.

Com en la primera part, uns estranys éssers han canviat la història de Dragon Ball, fet que ha produït conseqüències terribles. Què hagués passat si Raditz hagués escapat de l’atac de Cor Petit? I si Goku no s’hagués convertit en Super Guerrer contra Freezer? El nostre objectiu és tornar al passat i ajudar als nostres herois perquè tot quedi tal com va ser.

Combats molt fantàstics

Dragon Ball Xenoverse 2 no és un joc de lluita a l’ús. Els combats no són els típics 1vs1, sinó que ens movem amb llibertat per escenaris de la sèrie. Quan localitzem a l’objectiu ens enfrontem contra ell però amb llibertat de moviments. És una mica confús en ocasions i la càmera pot jugar-nos alguna mala passada, però es deixa jugar.

Conclusions:

Dragon Ball Xenoverse 2 és un correcte títol de lluita ambientat en l’univers de Dragon Ball. No destaca ni en l’apartat jugable ni en el visual, presentant un producte complet i ben acabat però que no sorprèn com la primera part.

Respecte al seu contingut, està recomanat per a majors de 12 anys. És violent i fa ús de la màgia, però res té a veure amb altres exponents del gènere.

Podeu consultar la crítica completa a la nostra base de dades.