Tornen Mikey, Donnie, Leo i Raph

Teenage mutant ninja turtles, en espanyol titulada Las tortugas ninja, és la versió adolescent d’aquests vertebrats amb noms renaixentistes. Produïda en 2012 per Nickelodeon, es tracta d’una aposta per la modernització d’uns personatges que troben a una audiència fidel i receptiva en tots els espais que protagonitzen: sèries, pel·lícules o còmics.

Aquestes tortugues són també el reclam d’una àmplia gamma de productes de gran consum escolar i infantil i, com a part de la seva actualització, en la sèrie que recupera Clan, rejoveneixen el caràcter i escurcen els seus noms.

En les seves aventures, els acompanya l’April, una noia de 16 anys que busca al seu pare, segrestat per una banda de perillosos robots amb cervell alienígena. Sota les instruccions, més paternals que dictatorials, del sensei Splinter, una rata mutant, aquests cinc amics hauran d’enfrontar-se a tot tipus d’aventures i, especialment, al fosc i poderós Maestro Shreder.

Tortugas201114

Una animació per a preadolescents que juga amb l’humor i la ironia per rebaixar el to terrorífic d’unes trames fosques i una mica extravagants. De dilluns a divendres, a partir de les 21.15 h. a Clan.

Per visitar el web oficial fes clic aquí.