Tres, dos, un… a ballar!

justdance_blogvj1411

La crítica del principiant

Just Dance 2017 es basa en la mateixa fórmula de sempre: coreografies divertides, senzilles i que fàcilment podem seguir per aconseguir puntuacions decents. Des de l’any passat, el joc inclou un element essencial sota el nostre punt de vista: ja no fa falta una gran quantitat de perifèrics per jugar-ho. Ni càmeres ni comandaments especials. Amb el simple sensor de moviments que descarreguem en el nostre Smartphone, el títol reconeix els nostres moviments. D’aquesta manera, no fa falta tenir deu mil aparells que acaben quedant guardats en qualsevol calaix.

Tenint en compte això, ens espera un simulador de ball bastant eixelebrat, amb una selecció de cançons actuals molt variada i amb uns “videoclips” marca de la casa que ens permeten seguir les coreografies al peu de la lletra.

Cançons per a tots

La selecció està composta per 40 singles inicialment. És cert que tenim la possibilitat d’ampliar-la amb 90 títols més a través d’un sistema de pagament, encara que gratuït per dos mesos. No obstant això, sense haver de recórrer a aquest servei, el producte és més que suficient perquè puguem gaudir-ho.

Clàssics com el “Don’t stop me now” de Queen, “Hips don’t lie” de Shakira, “Dragostea Din Tei” d’O-Zone o “Single Ladies” de Beyonce . I èxits actuals com la famosa “Bicicleta” de la cantant colombiana i Carlos Vives, “Into you” d’Ariadna Grande o “Sorry” de Justin Bieber.

Conclusions:

Just Dance 2017 és un divertit títol de ball que encantarà a tots aquells que vulguin passar una estona divertida sense majors complicacions. Tenim cançons per a tots els gustos i coreografies que s’adapten a la nostra perícia. Una opció molt interessant per a tots els públics.

Podeu consultar la crítica completa de Just Dance 2017 en la nostra base de dades.