Tu canvies la televisió!

Si coneixes el programa de cites Mujeres y hombres y viceversa; si consideres que no és un espai adequat per als menors i vols que s’escolti la teva veu; si esperes de la televisió alguna cosa més que manipulació i espectacle barat, signa aquesta campanya! Necessitem la teva ajuda.

Al juny, la Fundació Aprender a mirar juntament amb l’Associació de consumidors de mitjans audiovisuals (TAC) va començar una campanya per demanar la retirada del programa de Telecinco que molts adolescents segueixen: Mujeres y hombres y viceversa.

La campanya es va realitzar a través de Change.org i oficialment, TAC va presentar un estudi a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) –òrgan al que es destinen totes les denúncies audiovisuals a Espanya– per dos motius: la qualificació i contingut del programa.

Gràcies a tots els espectadors sensibles amb la protecció del menor que ens van ajudar ha promocionar-la, la campanya va ser un èxit des dels seus inicis. Sens dubte, un espai com a Mujeres y hombres y viceversa no hauria d’emetre’s en horari protegit ja que, al llarg de l’emissió, es poden trobar exemples de culte al cos, llenguatge malsonant, “cosificació” i denigració de la persona i una utilització dels conflictes personals com a simple espectacle.

Si voleu conèixer l’evolució de la campanya, trobareu més informació en la secció de blogs amb anteriors notícies.