Al cotxe!
Título original
Al cotxe!
Género
Cadena TV
- Emisión
Temporada
1
Lenguaje
Valoración
Público
()
Duración
48'
Fecha de producción
2017
País

Al cotxe!

3 / 6
Humor 1/5
Acción 0/5
Violencia 0/5
Sexo 0/5

Un interessant format low-cost amb el qual ens presenten a les persones que hi ha darrere dels personatges que veiem a TV3.


Amb una duració d’uns 48 minuts, cada programa d’Al Cotxe! inclou quatre entrevistes d’uns 12 minuts cadascuna on es pretén conèixer més íntimament a la persona que hi ha darrere del personatge que veiem a la televisió. El programa busca aprofitar la comoditat que dóna el cotxe per poder iniciar una conversa tranquil·la sense estar pendent de càmeres o micròfons, i ho aconsegueix.

Les entrevistes al cotxe no són cap novetat televisiva, als Estats Units van néixer amb el format Carpool Karaoke, una secció del programa The Late Late Show on l’actor i còmic James Corden entrevista famosos. En aquesta adaptació a la catalana se substitueix l’entrevista karaoke-humorística per una conversa informal, on també van posant diverses cançons o curts vídeos que tinguin a veure amb moments importants a la vida dels entrevistats.

S’ha de reconèixer que aquesta aposta de TV3 per un nou format, a més de ser low-cost, també va resultant més interessant a cada programa que passa. Una llàstima, però, que no hagin donat una línia conductora a cada emissió. La idea de presentar l’espai amb càpsules sense una temàtica enllaçada facilita que l’espectador faci zàping després d’haver vist una de les entrevistes.

Firma: Estefanía González Praena


Deja un comentario