Els germans Kratt
Título original
Wild Kratts
Género
Subgénero
Cadena TV
- Emisión
Temporada
3
Lenguaje
Valoración
Público
()
Duración
22'
Fecha de producción
2014
País

Els germans Kratt

4 / 6
Humor 2/5
Acción 3/5
Violencia 0/5
Sexo 0/5

Mostra als més petits una gran varietat d’espècies animals salvatges i ensenya conceptes científics sobre el seu comportament, hàbitats, adaptació i curiositats que també sorprendran a adolescents, pares i mares.


Els protagonistes de la sèrie han estat creats pels mateixos Chris i Martin Kratt reals, dos zoòlegs que han dedicat la seva trajectòria professional a obrir les portes de la natura als més petits amb sèries documentals. La seva experiència, humor i sentit aventurer han estat la base per a una sèrie animada que fa que fins i tot animals aparentment avorrits –com, per exemple, la marmota canadenca– es converteixin en el detonant d’una entretinguda aventura carregada de nous coneixements.

Gràcies a la científica Aviva Corcovado i als seus excepcionals vestits amb poders, en Chris i en Martin podran veure durant les nits més fosques, com fan els tarsers; respirar sota l’aigua i intercanviar les closques amb altres bernats ermitans aquàtics o moure’s àgil i silenciosament, com fan els jaguars negres; entre moltes altres aventures.

Una sèrie molt oportuna per veure amb els fills, ja que, una vegada acabat el capítol, és el moment perfecte per parlar sobre problemes ambientals o la importància de permetre que els animals salvatges visquin lliures en plena natura.

En definitiva, un món de criatures exòtiques, ciència i peripècies amb un gran valor educatiu. Amb Els germans Kratt els espectadors passaran una bona estona i, sense ni adonar-se’n, hauran après moltes coses.

Firma: Estefanía González Praena