Una aventura èpica

dragonquest7blogvj2609

La crítica del principiant

Fragmentos de un mundo olvidado narra l’aventura de tres amics (Auster, el príncep Kiefer i Mariel) que pensen que, a més de l’illa on viuen, hi ha tot un món per descobrir. La seva curiositat els portarà a viure una odissea que els transportarà en el temps per rescatar civilitzacions perdudes i salvar el futur.

Per aconseguir-ho, hauran de recollir fragments de tauletes i recomponent-les, podran viatjar al passat per esmenar els problemes d’aquells pobles i fer-los reviure en el present. Tasca difícil i llarga, fet pel qual hem d’armar-nos de paciència.

Rol japonès

En essència es tracta d’una aventura on l’exploració és el punt fort. Haurem de recórrer extensos mapes i inhòspites coves per trobar les ja esmentades tauletes. Aquest component aventurer es complementa amb llargues converses amb personatges que trobem. Cadascun d’ells ens explicarà la seva història i fins i tot ens demanaran ajuda.

També té cabuda l’acció. Això sí, no resulta ni frenètica ni excessivament violenta. Les disputes es resolen mitjançant un sistema de torns en els quals primer ataquen els uns i els altres ho fan després. Com és costum en aquest tipus de jocs, la màgia està present, si bé de manera desenfadada.

Conclusions:
Dragon Quest VII: Fragmentos de un mundo olvidado és un imprescindible pels qui gaudeixin amb el rol japonès més clàssic. El seu interesant història i la seva tradicional jugabilitat enganxarà a aquells que tinguin paciència per completar aquest extens joc. Això sí, no és un títol per a nens, no tant per la violència o l’ús de la màgia, sinó per l’estil de joc.

Podeu consultar la crítica completa en la nostra base de dades.