Vaiana, el nou de Disney, gran estrena

Vaiana és la nova pel·lícula d’animació dels estudis Disney. Arriba en dates pre-nadalenques per fer-se amb el públic familiar a través d’una princesa atípica, sense castell però amb llogaret.

1898, Los últimos de Filipinas és una gran superproducció espanyola que recull la claustrofòbica resistència dels soldats espanyols en Baler. La pel·lícula compta amb un grup de bons actors i un esforçat treball d’il·luminació.

1898-el-ultimo-hombre-de-filipinas_blog_dentro

Animales nocturnos, amb l’Amy Adams i el Jake Gyllenhaal, està dirigida per Tom Ford i aposta per una complexa història carregada de referències metalingüístiques i de problemes matrimonials.

La pasión de Agustine és un drama musical en què es barregen el conflicte personal d’una monja educadora a la maduresa de la seva vida i el de la diferència de mètodes entre la societat canviant dels anys 60 i l’escola religiosa.

A la secció Análisis Cinema tens les crítiques de les estrenes de cartellera per a què escullis la millor opció.

A Selecció Cartellera trobaràs es títols que destaquen per la seva qualitat o per ser un entreteniment per a tota la família. Et recomanem, a més a més de mirar les estrelles i puntuacions de continguts, llegir les anàlisis dels nostres crítics.

Finalment, a l’apartat DVD o Blu-Ray apareixen els films que s’estrenen en lloguer a plataformes de video sota demanda, en DVD o en compra d’aquest format i Blu-Ray.