Val la pena la nova Switch?

La nova consola de Nintendo porta ja més d’un mes amb nosaltres. És el moment de valorar sí val realment la pena… o no.

Per què sí?

1. Són tres en una: la gran innovació de Nintendo ha estat crear una consola portàtil que serveixi, a la vegada, com a consola de sobretaula i tauleta. Així, es fa ideal per a tot tipus de públic. De fet, a dia d’avui, gairebé el 50% dels usuaris de Switch són homes i dones d’entre 30 i 45 anys.

2. Zelda es genial: el primer gran títol de la consola ha esatat The Legend of Zelda: A breath to the Wild, una aventura meravellosa que agradarà a petits i grans. Podeu consultar la seva crítica a la nostra base de dades.

3. Qualitat visual: fins ara, les portàtils es trobaven a anys llum de les consoles de sobretaula. Amb Switch això ha canviat. Mai havíem vist tanta qualitat en una pantalla tan petita.

Per què no?

1. L’únic motiu pel qual encara no estem convençuts del tot és per la escassetat de títols. Ara ens ha arribat Mario Kart 8 Deluxe i en les properes setmanes tindrem Ultra Street Figther II, Arms i Splatoon 2. S’ha de veure si el ritme de novetats és regular.

La novetat de la setmana:

sniper3_blogvj1405

Per últim, destaquem la novetat de la setmana. En un mes on no hi han hagut massa novetats, aquest joc d’acció de francotiradors és el més destacat. Això sí, només és per a majors d’edat. Es tracta d’Sniper Ghost Warrior 3 i podeu consultar la seva crítica a la nostra base de dades.