Videojocs: les millors propostes per a l’estiu

mejoresverano-blogvj2707

Pels més petits:

Lego Star Wars: El despertar de la fuerza (totes; +7): el nou lliurament de l’univers Lego narra els esdeveniments principals de l’última pel•lícula de Star Wars. És senzill, molt entretingut i ve plagat d’extres. Tot amanit amb el clàssic toc d’humor de la saga.

Mario i Sonic en los Juegos Olímpicos de Rio 2016 (Wii U, 3DS; +3): es tracta d’un simpàtic arcade d’esports on l’objectiu no és ser hàbil, sinó picar botons per arribar el primer a la meta. Jugant en solitari resulta divertit però amb un amic és increïble.

Joves i adolescents:

Dirt Rally (PS4, XOne, PC; +12): arriba el millor simulador de rallies amb diferència. Si vau jugar en el seu moment als Collin McRae clàssics, aquest títol us portarà nostàlgia, per ser un digne successor d’aquells. Sens dubte, Codemasters s’ha pres el seu temps des de l’últim lliurament, però l’espera ha valgut la pena.

Ratchet and Clank (PS4; +12): aquest remake és un excel•lent plataformes amb tocs d’acció, puzles i una gran quantitat de salts. Ideal per a tots els públics, agradarà als nostàlgics que van jugar a l’original i als nous usuaris. És llarg, variat, simpàtic i molt divertit.

Per als més grans:

Uncharted 4 (PS4; +16): el final de la saga és un gran joc de plataformes, acció i puzles que aconsegueix portar el llistó dels videojocs a un altre nivell. Brilla en el seu plantejament, en el seu argument i en la manera de presentar tots dos. A més, l’apartat tècnic és sublim. Amb tot, és important remarcar que és una producció per a adolescents i adults (catalogat +16 per PEGI) per tenir moments d’acció frenètica i una mica violenta.

Valentino Rossi: The Game (PS4; XOne; +12): és un complet simulador de motociclisme dotat d’una grandíssima varietat de contingut. Des de la temporada 15-16, passant per carreres històriques, pilots mítics i desafiaments molt variats. El seu principal problema és que és massa semblança al seu predecessor. Ho cataloguem per a majors de 12 anys pel nivell de dificultat que presenta, encara que el seu contingut és apte per a tots els públics.

Firma: J. Carlos Amador