Lego Worlds

L’univers Lego és una font inesgotable de noves idees. Lluny queda aquell Lego Star Wars com a prova pilot del que s’ha convertit en tota una saga de conversions de sagues tan diferents com Batman, Indiana Jones, Piratas del Caribe, Harry Potter… Ara, TT Games agafen el testimoni de Minecraft i presenten la seva pròpia […]


Lego Dimensions

L’aventura més gran de Lego arriba per fi a les nostres tendes. I diem per fi perquè a Estats Units va aparèixer fa un any. Tot i així, ha merescut la pena. Així és Lego Dimensions.


Lego Marvel Vengadores

Els jocs de Lego porten anys fent les delícies dels més joves. Amb ells, hem explorat el món de Pirates del Carib, Harry Potter o Star Wars. Ara, és el torn dels superherois. Arriba Lego Marvel Vengadores.


Lego Jurassic World

Després d’anys recreant tot tipus d’universos, l’equip de TT Games es llança al sempre atractiu món dels dinosaures. Amb l’essència de sempre, així ens presenten Lego Jurassic World.


Lego El Hobbit

La saga Lego és una de les més prolífiques dels últims temps. A versions com la de Harry Potter, Pirates del Carib o Marvel Superherois, ara s’uneix l’aventura basada en el Hobbit. Benvinguts a la Terra Mitja.


Lego Marvel Superheroes

L’univers Lego ha protagonitzat grans aventures per a tots els públics en els últims anys. Des de Harry Potter fins a Piratas del Caribe, passant pel Señor de los Anillos o Star Wars, un bon nombre de sagues s’han adaptat a aquest simpàtic món de peces. Ara són els grans superherois de Marvel els que […]


Lego City: The Chase Begins

Després de l’espectacular joc de Wii U, Chase McCain torna, aquest cop a 3DS, per explicar els seus inicis, les seves primeres aventures i com va conèixer al seu arxienemic, Rex Fury. Aventura portàtil desenfadada i ideal per als més joves.


Lego City Undercover

Un dels estudis amb més èxit dels últims anys, els britànics de Traveller ‘s Tals, s’embarquen en la més gran aventura de Lego mai pensada. Som Chase McCain, un policia que ha de mantenir l’ordre en Lego City i portar al malvat Rex Fury davant la llei.


Luigi’s Mansion 2

Luigi, el germà de Mario, no ha gaudit normalment del protagonisme que a més d’un jugador li hagués agradat. Sempre com a personatge secundari, fa deu anys es convertia en protagonista absolut el Luigi ‘s Mansion per Game Cube, un joc entretingut i original, encara que molt curt. Ara arriba la seva seqüela per a […]


Lego El Señor de los Anillos

Els nois de Traveller ‘s Tals porten anys fent-nos riure gràcies a les seves adaptacions al món de Lego de sagues tan conegudes com Star Wars, Batman o Indiana Jones. Ara debuta un univers nou basat en El Senyor dels Anells que segur donarà molt de joc i que encantarà tant als fanàtics d’aquestes versions […]


Little Big Planet Karting

Una de les sagues de referència de Playstation torna per la porta gran, però adaptada al món dels karts i la velocitat. Little Big Planet Karting és un arcade en tota regla. Velocitat, derrapades i potenciadors. Tot el necessari per divertir.


Little Big Planet PSVita

Crear un videojoc ja no és una cosa que només uns pocs poden fer. Gràcies a Little Big Planet, des dels més petits fins als jugadors més experimentats podran crear el seu propi joc. Sona divertit? Doncs espereu a provar perquè aquest joc és increïble.


London 2012

Després d’una llarga espera de quatre anys, per fi arriba la cita esportiva més esperada: els Jocs Olímpics. I com sempre, aquest esdeveniment ve acompanyat d’un títol expressament desenvolupat per a l’ocasió. Natació, atletisme, jocs en equip i tot el que no imaginem a London 2012.


Lollipop ChainSaw

Cansats de The Walking Dead? Us emocionen pel•lícules de zombis de sèrie B? Lollipop Chainsaw és l’última entrega del polèmic estudi Suda 51. Una animadora, una moto serra i combats repetitius contra zombies. Valdrà la pena? Aposteu a que no.


Lego Batman 2: DC Super Heroes

Batman, Superman, Robin, Dona Meravella, Flash, Llanterna Verda, Bane, Dues Cares … Els millors superherois de DC es submergeixen en l’univers de Lego per viure l’aventura definitiva. I és que, la segona part de Lego Batman arriba carregada de novetats. Més personatges, una ciutat immensa, missions secundàries de tot tipus i un argument d’allò més […]


Little Deviants

Pocs jocs són capaços d’innovar i divertir a parts iguals. Molts són divertits, de gran qualitat, però no desborden massa innovació. D’altres, apunten molt bones maneres però es queden només en un cúmul de bones intencions. Ara, amb Vita, ens arriba una d’aquelles propostes que causen soroll: Little Deviants. Aconseguirà divertir i sorprendre a parts […]