Mario Sports Superstars

Mario és un autèntic expert a rescatar a la princesa Peach. No obstant, en les seves horas lliures fa de tot. Corre en karts, dibuixa i pinta, és doctor i… tot un esportista. Us presentem el seu últim títol, on competeix com tot un professional.


Mighty no.9

Els més grandets recordarem els mítics jocs protagonitzats per MegaMan, on les plataformes, l’acció en 2D i una elevada dificultat, eren els seus trets principals. Ara, el seu creador ens porta un nou personatge. Voleu conèixer-ho millor?


Mario Tennis: Ultra Smash

Mario ha provat fortuna en tot tipus d’esports: futbol, bàsquet, atletisme… i com no, tennis. En aquesta ocasió, el nostre lampista emula a Nadal i Federer amb aquest nou lliurament de Mario Tennis.


Mario Maker

Hem vist a Mario fer gairebé de tot. Des de rescatar a la princesa Peach, passant per jugar al bàsquet, al futbol, al golf, al tennis… i així, un llarg etcètera. Però ara, ens posem en el lloc dels creadors de les seves aventures amb aquest nou lliurament. Així és Mario Maker.


MotoGP 15

Aquesta temporada Honda s’ha adormit i sembla que Marc Márquez té complicat repetir títol. El mateix els hi ha passat als italians Milestone amb aquest títol.


Minion Rush

L’èxit dels jocs mòbils sembla no tenir fi. De fet, en poc temps han aconseguit un èxit igual o superior al de les consoles portàtils de tota la vida. La fi d’una era i l’inici d’una altra? La veritat és que els més petits (5-12 anys) sembla que gaudeixen més jugant a senzills títols amb […]


Moto GP14

Com cada any per aquestes dates, torna el simulador oficial basat en el mundial de motociclisme. Més circuits, més emoció, més velocitat i, en essència, la mateixa diversió de sempre. Així és Moto GP 14.


Murdered: Soul Suspect

Les novel•les policíaques compten amb innombrables adaptacions al món dels videojocs. La majoria d’estil adult i amb una dosi d’acció desmesurada. No obstant, Murdered: Soul Suspect trenca barreres per oferir un producte molt innovador.


Mario Kart 8

Un dels clàssics de tota la vida debuta en Wii U amb una proposta igual de senzilla i addictiva que sempre. Ah, que no sabeu de qui parlem? Us direm que porta gorra vermella, és lampista i és més ràpid que el mateix Fernando Alonso.


Mario Golf: World Tour

Mario ens ha mostrat que és capaç de fer de tot. A més de ser lampista i de rescatar princeses, li hem vist jugar al futbol, al tennis, al bàsquet… Doncs bé, després d’un gran nombre de jocs esportius del nostre amic italià, ara torna a 3DS convertit en tot un professional del golf.


MXGP

Els jocs de carreres són sempre del gust del públic. I és que, siguin més o menys espectaculars, aporten grans dosis de diversió i entreteniment durant un bon nombre d’hores. Dins del gènere de la velocitat, l’estudi Milestone s’ha convertit en tot un referent. A més de recrear el Mundial de Motociclisme, el de Rallies […]


Mario Party: Island Tour

Des que va debutar en Nintendo 64, totes les consoles de la companyia japonesa han tingut, almenys, un lliurament de la saga Mario Party. Ara li toca el torn a la portàtil de Nintendo, que rep un nou títol d’aquest simpàtic arcade plagat de minijocs.


Mario & Luigi: Dream Team Bros.

La factoria Mario no s’atura mai i l’any especial Luigi no han deixat d’arribar jocs d’allò més variats amb el lampista verd com a protagonista. Luigi s Mansion 2, New Super Luigi U i ara aquest Mario & Luigi: Dream Team Bros. Diversió i humor a parts iguals.


MotoGP 13

Arrencada una nova temporada del mundial de motociclisme arriba el títol oficial del campionat del món de la mà de Namco-Bandai. Després que l’últim joc resultés poc satisfactori, els nois de Milestone s’han posat les piles per reproduir de la manera més fidel possible tota l’emoció d’aquests bòlids de dues rodes. Ho hauran aconseguit?


Monster Hunter 3 Ultimate

La saga Monster Hunter porta anys donant guerra. I és que, tot i no tractar-se d’un joc especialment original en molts sentits, ha assentat les bases d’un gènere molt de moda tant a Japó com a Europa. Estem davant d’una aventura a mig camí entre el rol i l’acció en la que l’objectiu és caçar […]


Minecraft

Minecraft és un d’aquests jocs que no deixen indiferent a ningú. I és que ni el seu disseny ni el seu sistema jugable són usuals, ja que no suposa una salt tècnic però dota el jugador d’una llibertat incomparable.