NBA 2K17

Com cada any, el millor simulador de bàsquet torna amb una proposta excel•lent en tots els seus apartats: jugabilitat, modalitats, un apartat gràfic hiperrealista i funcions online molt variades.


No Man’s Sky

Un dels videojocs més esperats de l’any ha passat per les nostres mans per confirmar el que més temíem: l’adveniment dels jocs infinits. Ja en la seva presentació l’any 2013, ens va cridar l’atenció la novetat d’un joc d’exploració de món obert que oferia desenes de trilions de sistemes planetaris diferents. Així és No Man’s […]


Need for Speed

Després d’un descans, torna la saga Need for Speed, caracteritzada per les seves carreres arcades, el seu alt nivell de personalització i la gran varietat de cotxes disponibles. Així és aquest nou Need for Speed.


NBA Live 16

Després d’uns anys de pausa i de dos lliuraments que no acabaven de quallar, ens arriba NBA Live 2016, amb l’objectiu de fer front al seu màxim rival: NBA 2K16. Qui guanyarà aquest cara a cara?


NBA 2K16

Després de diversos anys sent considerada com la millor saga esportiva -per davant fins i tot de Fifa-, NBA 2K16 repeteix la fórmula de l’anterior lliurament, encara que perfilant certs aspectes. Aquí us ho presentem.


Need for Speed: Rivals

Torna la saga de velocitat arcade més coneguda de les consoles. Després de l’excel•lent Need for Speed: Most Wanted, arriba ara l’hereu de Hot Pursuit: Need for Speed Rivals.


NBA 2K14

Arriba el bàsquet en estat pur. El nou lliurament de la saga NBA 2K arriba amb un joc increïble i amb la presència d’equips europeus per primera vegada.


New Super Luigi U

Poques vegades analitzem els jocs digitals o els continguts addicionals que es publiquen. No obstant, en aquesta ocasió ens trobem amb un llançament tan esperat que no podíem deixar-ho de banda. Coneixeu Luigi, el germà de Mario? Doncs és el protagonista d’aquesta nova aventura.


Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Torna Naruto. Després de l’excel•lent Ultimate Ninja Storm 2 i de l’acceptable Generations, el jove ninja torna amb el seu joc més espectacular. Acció i combats sense límit i contingut suficient com per tenir-nos enganxats durant setmanes.


Ni No Kuni: La ira de la bruja blanca

Un dels títols més sorprenents d’aquests mesos arriba directament des de Japó. Ni No Kuni és una aventura de rol tradicional però única. Sense anar més lluny, és l’obra mestra de dos estudis amb molta reputació per aquelles terres. D’una banda, els coneguts nois de Level-5, pares de Layton o Inazuma Eleven. De l’altra, l’Studio […]


Nintendo Land

Nintendo U llega con un gran catálogo de videojuegos a su espalda pero ninguno como Nintendo Land. Si Wii Sports era la bandera de Wii, este juego es la insignia de la nueva máquina de Nintendo. Minijuegos y personajes conocidos para uno o varios jugadores.


New Super Mario Bros U

Mario arriba a Wii U com un dels referents per promocionar la nova consola de Nintendo. Novetats jugables, opcions multijugador i la diversió de sempre. El lampista més famós torna per la porta gran.


Need for Speed: Most Wanted

Torna la saga Need for Speed de la mà de Criterion Games, els creadors de Burnout, un dels arcades més recordats de tots els temps. Amb una gran ciutat per descobrir, haurem vèncer als deu conductors més temeraris i buscats a força d’accelerar, córrer i derrapar.


NBA 2K13

Un any més, l’estudi 2K ens porta el simulador de bàsquet més realista del mercat i el resultat no pot ser millor. Si en el món del futbol Fifa és la referència, en el de la cistella NBA 2K13 és l’autèntic dominador. Portarà novetats suficients respecte a la versió de l’any passat?


New Little King’s Story

Qui va dir que ser rei era senzill? I ser rei sense regne? Aquesta és la història de New Little King’s Story, un joc on haurem de recuperar la glòria perduda per un jove monarca que, en un tres i no res, perd tot el que tenia … Serem capaços d’ajudar-lo en aquesta dura lluita?


New Súper Mario Bros 2

Amb la prima de risc pels núvols i la falta de diners als bancs, la millor solució és … contractar Mario! El lampista més famós de la història torna en una aventura carregada de nous nivells, salts i monedes per recollir. Així és, perquè la principal novetat són les milers i milers de peces d’or […]


Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations

Poques sèries han aconseguit tant èxit com Naruto. Llevat Bola de Drac, One Piece i alguna més, és difícil trobar un referent dins del manga amb tants seguidors com el del jove ninja. Després d’un gran nombre de jocs, ara ens arriba una nova adaptació per a PS3 i Xbox 360: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja […]


Need for Speed The Run

Carreres sense límit ens arriben de la mà del nou Need for Speed: The Run. Amb una història que ens farà viure més de 50 esdeveniments, haurem d’ajudar a Jack a escapar dels seus deutes amb la màfia participant en carreres. Divertit, intens i esbojarrat. L’essència de Need for Speed torna de la mà d’aquesta […]


NBA 2K12

Una de les sagues referències en l’esport torna a estar en primer pla amb la seva nova entrega: NBA 2K12. Converteix-te en Jordan o en qualsevol de les altres estrelles de la NBA presents en el joc. Juga amb els millors equips de la història de la competició o amb les plantilles de l’actualitat. Així […]


Nintendogs+Cats

Amb la sortida de N3DS també ho fa una altra de les sagues carismàtiques de la portàtil de Nintendo: Nintendogs, i aquesta vegada va molt bé acompanyada per Cats. El resultat ens ofereix un simulador en què podrem criar a les nostres mascotes, ja siguin gossos o gats. Però, Aportarà llacuna novetat interessant davant la […]