Sniper Ghost Warrior 3

Arriba un títol d’acció diferent. Si estem acostumats a jocs com Call of Duty o Battlefield, on tot es limita a disparar, en aquesta ocasió ens toca planificar, explorar i, finalment, enfrontar-nos a l’amenaça. Així és Sniper Ghost Warrior 3.


Súper Mario Run

Fins i tot Nintendo es rendeix davant l’èxit dels telèfons smartphones. Almenys, això sembla, ja que després de l’èxit de Pokémon Go, el seu lampista preferit també arriba a aquests dispositius. Així és Mario Run.


Steep

Els jocs d’esports en la neu escassegen cada vegada més. Des que l’últim SSX aparegués per a PS3, no hem tingut cap altre exponent del gènere, tot i que es tracta d’arcades esportius molt divertits i intensos. Ara, sense fer molt soroll, arriba Steep de la mà de Ubisoft.


Sébastien Loeb Rally Evo

Un any més, MIlestone ens presenta el seu nou joc de Rallies. En aquesta ocasió, han deixat de banda la llicència del mundial oficial (WRC), el cinquè lliurament del qual l’ha desenvolupat un altre estudi amb poc encert. Amb el nom del gran campió Sébastien Loeb com a reclam, ens espera un títol que no […]


Star Wars: Battlefront

Des que fos anunciat, Star Wars: Battlefront ha creat un gran hype o expectativa. El fet que els seus creadors siguin els mateixos que els de Battlefield i que suposi el debut de la franquícia en la nova generació de consoles, ens feien esperar-ho amb ganes. Ara que ja ho tenim aquí, voleu conèixer-ho millor?


Saints Row IV

Saints Row IV recull la fòrmula de Grand Theft Auto i la porta a un nou nivell, caracteritzat pel mal gust i la manca de límits. Advertim que el trailer conté escenes inadequades pels menors de 18 anys.


Splatoon

Després de reinventar el gènere de la lluita, amb Super Smash Bros; el de les carreres, amb Mario Kart; o el dels plataformes, amb Mario 64… Ara Nintendo s’atreveix amb el polèmic gènere dels shooters o jocs d’acció amb Splatoon.


Sims 4

Els simuladors de vida social no es prodiguen, especialment en consoles. Però en PC, els reis del gènere són, sens dubte, Els Sims. Ara arriba, després d’innombrables expansions, el quart lliurament de la sèrie.


Sonic Jump Fever

Sonic porta amb nosaltres més de 25 anys. Durant tot aquest temps, hem viscut mil i una aventures amb ell. I com que de lo bo no ens cansem, ara l’eriçó arriba a iOs i Android amb un simpàtic joc de salts.


Super Mario 3D World

Fa dos anys arribava el debut de Mario en 3DS amb Super Mario 3D Land. Aquest joc, encara que excessivament senzill, va ser molt ben valorat pel públic i la crítica. En ell es recuperaven entorns 3D (com els de Mario Galaxy, encara que tancats) i es combinaven amb les fases en 2D de tota […]


Skylanders: SWAP Force

El joc pioner a combinar ninots i realitat virtual torna amb un nou lliurament que farà les delícies dels més petits. Encara no coneixeu als Skylanders? Estigueu molt atents perquè és una de les novetats més importants de la campanya nadalenca.


Splinter Cell: Blacklist

Tom Clancy ha deixat grans llibres, com la Caza del Octubre Rojo, però encara millors sagues de videojocs, com Ghost Recon , Rainbow Six o Splinter Cell. Amb uns arguments carregats de tensió, de grups terroristes i d’agents secrets, les seves obres ha aconseguit fer-se un lloc en la difícil indústria del videojoc amb propostes […]


Sly Cooper: Ladrones en el tiempo

La saga Sly ja porta anys entre nosaltres. Lluny queden ja els tres títols que van sorprendre a PS2. El seu estil desenfadat però alhora profund que combinava plataformes, acció i sigil amb l’aparença visual cartoon va enlluernar milers d’usuaris que ara celebrem la tornada de l’ós rentador més conegut de tots els temps amb […]


Sports Champions 2

Fa un parell d’anys Sony s’apuntava a la moda dels sensors de moviment amb Move. Amb aquest perifèric arribaven una sèrie de títols, alguns bastant decents i entretinguts. Un d’ells era Sports Champions, del qual ara ens arriba una segona part que, en la línia del que hem vist, afegeix més diversió per a un […]