Yo-Kai Watch 2

El fenomen Yo-Kai es va destapar fa poc més d’un any, després d’arrasar a Japó. Aquestes criatures, que recorden inevitablement a Pokémon, són les nostres companyes en una aventura que, en aquesta ocasió, ens porta al passat. Així és Yo-Kai Watch 2.


Yo-Kai Watch

Arriba l’últim fenomen social al Japó i ho fa en exclusiva per a 3DS. Guardant moltes similituds amb Pokémon i Inazuma Eleven, Level-5 ens presenta Yo-Kai Watch.


Yoshi’s Woolly World

De tot el conjunt de personatges de la factoria Nintendo, Yoshi és un dels més desaprofitats. I és que, excepte el Yoshi’s Island de SNES –amb conversió per a Game Boy adavance- i el joc que va protagonitzar en Nintendo 64, poques vegades hem controlat al dinosaure. Ara, és el torn d’aterrar en Wii U.


Yoshi’s New Island

Un dels jocs més recordats de la mítica Súper Nintendo és Yoshi’s Island, la continuació de Super Mario World. En aquest simpàtic plataformes controlàvem al dinosaure verd, que havia de portar a bebè Mario al costat del seu germà Luigi. Ara, 19 anys després arriba una continuació directa: Yoshi’s New Island.