Lego Worlds
Subgènere
Edat recomanada
+7
Edat
Valoració
Llenguatges
Castellà
En línia
Si
Data d'estrena
10/03/2017
Jugadors
1-2
Preu
29,95€ (PS4, XOne); 24,95€(PC)

Lego Worlds

5 / 6
Humor 4/5
Acció 2/5
Violència 0/5
Sexe 0/5

La crítica del principiant

Lego Worlds és un grandiós videojoc. No només per la seva proposta, sinó perquè compleix amb el que sempre havíem esperat d’un joc de l’estil: poder construir allò que vulguem, amb l’única barrera de la nostra imaginació.

Així arrenca una proposta que ens portarà a recórrer tot l’univers per buscar peces daurades amb les quals reparar, primer, i millorar, després, el nostre coet.

Recorre la galàxia

L’univers és enorme. Per això, visitarem centenars de planetes, cadascun diferent. Alguns seran gelats, uns altres molt càlids… alguns tindran civilitzacions avançades, uns altres prehistòriques… En cadascun d’ells, se’ns obre un ampli ventall de possibilitats. Lògicament, la nostra comesa principal és buscar els maons daurats que ens permetin marxar a un altre planeta però, entremig, ens trobem amb tot tipus de tasques secundàries. Ajudarem als habitants d’aquest lloc, aconseguirem objectes i, sobretot, construirem tot el que vulguem.

Amb un senzill i intuïtiu editor, usem diferents tipus d’eines per construir objectes i paisatges, per pintar, per clonar altres construccions, etc. I és que, a cada planeta, s’obre davant nostre tot un món de possibilitats. Podem construir una ciutat, un poble, escola, un centre comercial, una serralada, un monestir i qualsevol cosa que puguem imaginar.

Tot resulta tan senzill i ràpid que qualsevol nen a partir de sis o set anys pot treure-li profit sense massa complicacions. En resum, es tracta d’un Minecraft però amb tot l’encant de Lego.

Ampliant horitzons

Un dels principals reclams dels seguidors d’aquests jocs és que mai inclouen multijugador online. Sempre és local i a pantalla partida. Per primera vegada, un videojoc de Lego inclou funcions en línia que ens permeten visitar i interactuar en aquells mons creats per altres jugadors. Podem convidar als nostres amics, visitar els que han fet ells, etc. Ens sembla tot un encert que allarga encara més la vida del joc.

El millor:

Centenars de possibilitats. L’únic límit és la nostra imaginació.
Planetes molt diferents, amb ecosistemes molt variats.
Missions molt variades.

El pitjor:

Que no t’agradi aquest tipus de videojocs, perquè no és un joc de Lego a l’ús.

Conclusions:

Lego Worlds és un interessant títol de construcció i plataformes. Combina tots els elements que han fet triomfar a Minecraft amb un estil propi de l’univers Lego. Amb infinites possibilitats, només nosaltres li posem barreres a la creació de tot el que vulguem. Una opció molt recomanable per a tots els públics.

Firma: J. Carlos Amador