Ride 2
Gènere
Subgènere
Edat recomanada
+7
Edat
Valoració
Llenguatges
Castellà
En línia
Si
Data d'estrena
07/10/2016
Jugadors
1-2
Preu
69,95€

Ride 2

3 / 6
Humor 0/5
Acció 3/5
Violència 0/5
Sexe 0/5

La crítica del principiant

Fa un any, arribava un discret arcade de motos anomenat Ride. Malgrat que va passar sense massa pena ni glòria, tenia algunes bones idees. Per això, l’equip italià Milestone ha decidit donar-li continuïtat. Si us agraden les motos, aquest títol és bastant interessant.

A tota marxa

Ride 2 és un joc de carreres de motos a mig camí entre l’arcade i el simulador. Com es costum en els títols de la companyia, podem adaptar el vehicle a la nostra forma de conduir, fet pel qual el control varia considerablement tant a l’hora d’accelerar com de frenar.

Amb aquesta proposta ens espera un joc on la seva modalitat principal és Gira Mundial. En aquesta opció disputarem diverses proves a tota velocitat. Des de carreres individuals i per equips, passant per proves d’habilitat on recorrem un traçat delimitat o contrarrellotges on avancem a altres pilots i superem els nostres temps. Com veieu, en general ens espera una proposta carregada d’opcions, amb centenars d’esdeveniments.

A més, tenim un gran nombre de proves multijugador, tant en local –contra un altre jugador en la mateixa consola- com online.

Aconsegueix-les amb totes

No, no ens referim als Pokémon, sinó a motos de carreres. A mesura que completem esdeveniments pels trenta circuits diferents, podrem aconseguir i millorar els nostres vehicles. En total, 180 motocicletes de les marques més famoses com Yamaha, Ducati, Suzuki, BMW, Kawasaki, KTM… i un llarg etcètera.

Carreres de la generació passada

Malgrat que tant el control com la quantitat de contingut ha millorat considerablement respecte a l’anterior lliurament, la veritat és que el joc sembla més aviat fet per a PS3 que per PS4 tant pels escenaris com per les motos.

El millor:

Molt contingut per desbloquejar.
Les motos són fàcils de manejar.

El pitjor:

Una mica repetitiu.
Sembla un joc de fa cinc anys…

Conclusions:

Ride 2 és un complet arcade de velocitat amb les motos com a protagonistes. No obstant, segueix la màxima de “qui molt abasta, poc estreny”. Ens esperen moltes proves, una gran quantitat de motos i un vessant individual i multijugador molt complet. Ara bé, a diferència d’altres grans títols com Forza 3, no destaca en cap dels seus apartats. Això sí, si us agraden les motos, és una opció a considerar.

Firma: J. Carlos Amador