WRC 6
Gènere
Subgènere
Edat recomanada
+7
Edat
Valoració
Llenguatges
Castellà
En línia
Si
Data d'estrena
07/10/2016
Jugadors
1-2
Preu
69,95€

WRC 6

2 / 6
Humor 0/5
Acció 0/5
Violència 0/5
Sexe 0/5

La crítica del principiant

Realisme millorat… una mica

Si una cosa se li demana a un joc de carreres és que sigui divertit i que transmeti sensació de realisme. Ara bé, ni el lliurament de l’any passat ni el d’aquest compleix en aquest apartat. No hi ha una clara sensació de velocitat. La diferència entre conduir un cotxe o un altre és pràcticament inexistent (cosa que no és molt lògica, ja que cotxes com el Citroën oficial estan a anys llum d’altres vehicles). El mateix passa entre categories. No trobem un salt important entre pilotar en una o una altra.

On tampoc millora és en el comportament sobre diferents traçats. Els escenaris són tots idèntics en el pilotatge, resultant pràcticament igual conduir en neu, en fang o sobre l’asfalt.

En aquest sentit, el gran problema del joc és que si el comparem amb Dirt Rally (el joc de Codemasters que va sortir a l’estiu i del que també podeu consultar la crítica en la nostra base de dades), surt malparat en gairebé tot.

Ara bé, si l’analitzem de manera independent, s’ha de dir que es fa entretingut, malgrat els molts defectes esmentats. Això sí, és més aviat un arcade que un autèntic simulador.

Modalitats molt vistes

WRC 6 és un títol complet però no ofereix res que cridi especialment l’atenció. Destaca la modalitat Carrera, on portem al nostre pilot a l’èxit. S’ha de dir, però, que tot joc de carreres actual fa gala d’aquesta modalitat, amb exemples molt més treballats i extensos com en Valentino Rossi: The Game o F1 2016.

D’altra banda, destaca l’apartat online amb carreres de fins a vuit corredors i una opció a pantalla partida -en la mateixa consola- que moltes vegades trobem a faltar en altres títols. No obstant, tampoc ofereix res especialment destacat.

Realisme visual?

A nivell visual el joc ha evolucionat bastant poc pel que fa a l’any passat però encara així, sembla un títol de fa anys de PS3. Ni la física dels cotxes és especialment bona ni els escenaris estan detallats ni la carrosseria es fa malbé de manera molt real quan ens xoquem.

El millor:

La llicència oficial.
La modalitat carrera és entretinguda.

El pitjor:

Sembla un joc de fa cinc anys.
Poca varietat i novetat jugable.
No és especialment realista.

Conclusions:

WRC 6 és un joc acceptable dins del gènere de les carreres. No obstant, no destaca en cap aspecte. Ni tan sols la llicència oficial del Mundial de Rallies justifica la seva compra. Més si el comparem amb altres títols com Dirt Rally (que actualment es pot trobar a preu reduït), F1 2016 o Valentino Rossi: The Game (que encara que és de motos, també inclou algunes carreres de cotxes). Opció a tenir en compte per als fans acèrrims dels cotxes.

Firma: J. Carlos Amador Vigara