Visites a escoles per presentar el PEA

visitas-coles-1115-BlogACT2
En aquesta década la importància de les pantalles en l’educació ha augmentat de tal manera que tota la societat ha hagut d’aprendre a utilitzar-les, tant per informar-se com per formar. En aquest aspecte, un dels sectors en els que ha entrat amb més força és l’educatiu.

Davant d’aquest fet, la Fundació porta molts anys treballen per donar eines a tots els agents educatius -professors i pares, però també amb els alumnes- a través del Programa d’Educació Audiovisual (PEA). El PEA s’organitza en dues bandes, una la informació i l’altra, la formació. La formació està composta per conferències i tallers sobre els diferents continguts que ofereixen les pantalles, com quina és la influència real de les tecnologies aplicades a l’aprenentatge. D’altre banda, la part informativa compta amb instruments especilament pensats per oferir una informació contrastada, analitzada i comentada, des d’una òptica pedagògica que ressalta els valors i descobreix les mancanses dels diferents continguts. Per això, la Fundació compta amb la Revista CONTRASTE Audiovisual (format digital) i el Butlletí setmanal (format digital).
A més, pensant en una educació eficaç, que promogui la llibertat d’elecció i que prepari els joves per triar conforme a uns criteris vàlids per aportar valors a la societat, el Programa d’Educació Audiovisual també inclou els següents serveis com el portal CONTRASTE i l’app CONTRASTE (Guia de l’oci audiovisual).

Són moltes les possibilitats que ofereix la Fundación Aprender a mirar a través del PEA. Deixem aquí les més populars i us proposem que us poseu en contacte amb nosaltres si voleu organitzar alguna activitat al centre escolar dels vostres fills (educa@taconline.net).