Webby Awards, premis als millors continguts d’internet

bi-webby-awards-cultura-votaciones

Els Webby Awards són uns premis anuals internacionals a la qualitat d’internet. Enguany arriben a la XX Edició i són reconeguts com si es tractés dels “Premis Oscar” als millors continguts d’internet.

En aquest cas, són els usuaris els que amb els seus vots decideixen els guanyadors a cada categoria i en són un munt, classificades segons siguin Webs, Apps, Social, Vídeo online (canals, animació…) o Media (anuncis, campanyes i microsites).

bi-webby-awards-categorias
El 26 d’Abril es tanquen les votacions i es donaràn a conèixer els guanyadors.

Entre els finalistes a millor Web destaquem a la categoria de “Institucions culturals” el site corresponent al Museo del Prado, que precissament ha estat desenvolupada mitjançant la tecnologia de GNOSS que va resultar guanyadora amb Didactalia als Premis Zapping en la seva XIX Edició.

Entre les múltiples categories existents, també destaquem la de “Juventut”, “Educació”, “Familia” o la de “Xarxes Socials” on trobem entre els finalistes la plataforma Tumblr de la que ja us vam parlar. És recomenable fer un cop d’ull als sites finalistes mitjançant un recorregut per les diverses categories.