CharHadas, una xarxa social per mares de fills petits

bi-madres-amigas
Les mares amb fills menors de 5 anys són un dels col·lectius més actius a les xarxes socials, això és un fet que ha quedat demostrat amb dades estadístiques i amb alguns intents de establir una xarxa social específica per les mares de fills petits.

Miximoms va ser un intent de fer negoci amb una xarxa social que a hores d’ara sembla haver desaparegut del mapa i únicament queda l’escassa activitat pròpia del col·lectiu a altres xarxes convencionals com Facebook i Twitter. Una altra proposta que encara resta activa, tot i que no sembla gaire activa és www.madresamigas.com.

Però la primera proposta que es va fer en aquest sentit i que sembla funciona més i millor és CharHadas, un espai creat al 2009 que inclou funcionalitats de xarxa social i també altres recursos pensats per facilitar la vida a les mares amb fòrums, comentaris i consells sobre temes d’interès, concursos, plans per fer escapades en familia, per organitzar festes infantils, grups i blocs on les mares comparteixen les seves experiències, compres de segona mà, ofertes, activitats, receptes, manualitats, moda, salut

Un d’aquests recursos és un apartat anomenat S.O.S. on les mares poden fer preguntes o plantejar els seus dubtes per que altres mares hi donin resposta. També té força activitat el seu canal de Youtube “CharHadas TV” on es publiquen vídeos amb molta freqüència. D’altra banda, també van publicar el 25 d’abril el primer número d’una revista pròpia anomenada CharHadas Magazine.