Youtube Kids ja disponible a Espanya

bi-youtube-kids

Tot just fa uns dies que Youtube Kids ha començat a funcionar oficialment a Espanya, concretament el 13 de juliol ho va anunciar el gerent d’Aliances de YouTube España per al sector de Contingut Infantil i Educació, Manuel Quero. És el segon país d’Europa després de Regne Unit, que té a l’abast de la seva mà aquesta plataforma audiovisual dirigida a petits amb edats compreses entre els 2 i 8 anys, que ja compta a més de 10 milions de descàrregues. És gratuïta i disponible per iOS i Android.

Recomanats, Música, Explorar, Aprendre i Programes són els 5 apartats o categories que es poden trobar al menú principal d’aquesta App. Inclou recerca per veu, controls parentals, configuració de restriccions, opcions de recerca i so, temporitzador per limitar el temps d’ús, contrasenya personalitzada, historial de visualitzacions i accés a l’aplicació sense obrir una sessió.

Es pot establir l’edat o nivell educatiu del menor (preescolar, edat escolar o tots dos) i disposa de la possibilitat de desactivar el cercador per evitar que menor tingui accés a vídeos que no són els més adequats per a la seva edat.